ReSound

ReSound, som er en del af GN ReSound gruppen, er en af verdens største leverandører af høreapparater og audiologisk udstyr. Med rødder som går helt tilbage til 1943, har ReSound været med til at sætte standarder inden for høreapparater. ReSound, der har sit hovedsæde i Ballerup og omkring 3000 ansatte på verdensplan, er repræsenteret ved et veludviklet forhandlernet i mere end 80 lande.

Inclusive har arbejdet sammen med GN ReSound i mange år. Vi har været med til at udvikle deres identitetskoncept og diverse kampagner til brug herhjemme såvel som i udlandet. Dette spænder vidt fra udarbejdelse af logo, designmanual, billboards og diverse andre tryksager til film og webbanners.

Seneste projekt var udvikling af en eLearning platform, der gør ReSound i stand til at uddanne deres mellemhandlere via online kurser. Denne platform hedder idag ReSound eCademy og gør ReSound istand til at komme længere og bedre ud til deres mellemhandlere end hidtil muligt. Med ReSound eCademy er det uddannelse på mellemhandlerens præmisser, da de nu selv vælger hvad de vil lærer om, og ikke mindst hvornår, da det eneste man behøver er en internet forbindelse. Nedenstående er en af disse ReSound eCademy moduler.

Play